Toegangscontrole

Nu in het assortiment bij Advitel , Wapploxx het sleutel en toegangs beheerprogramma voor elk bedrijf. Nooit meer sleutels bij laten maken, nooit meer sloten vervangen omdat er sleutels kwijt zijn. Met Wapploxx beheert u alles zelf.

Advitel kan het WAPPloxx systeem koppelen met onze Abus alarmcentrale’s waardoor toegangscontrole ook beveiliging wordt.

De slimme toegangscontrole
wAppLoxx is de oplossing voor een professionele, modulaire toegangscontrole bij kleinere tot middelgrote objecten en eengezinswoning. Met het draadloze systeem zijn toegangsautorisaties en tijdschema’s voor maximaal 20 deuren en 150 gebruikers mogelijk. Het systeem wordt via een webbased software geconfigureerd waardoor alle wijzigingen realtime worden uitgevoerd.

Besparing van tijd en kosten
In bedrijven zorgt wAppLoxx voor in tijd beperkte toegangsrechten voor iedere medewerker. In eigendomswoningen kan bijvoorbeeld voor schoonmakers op afstand met de app deuren worden geopend of slechts aan bepaalde ruimtes van de woning toegang worden verleend. Alle componenten van het systeem blijven dankzij het draadloze netwerk ieder moment flexibel en uitbreidbaar.

Alarmsystemen inschakelen
Door de WLX Control te verbinden met een bestaand inbraakmeldsysteem kan dit in- of uitgeschakeld worden. Door de automatische bediening worden valse alarmen bij het openen van deuren voorkomen.

Altijd zien wie er voor de deur staat
wAppLoxx biedt de unieke mogelijkheid videobewaking met ABUS IP-camera’s te integreren. Zo ziet u altijd wie zich toegang tot het gebouw wil verschaffen. Na controle van het live-beeld kan de deur dan per app worden geopend. U selecteert zelf de gebeurtenissen die een opname activeren: toegang, toegang geweigerd en bijvoorbeeld ook het in- en uitschakelen van het alarmsysteem. De opnames kunnen via de rapportage worden opgeroepen.

Relais aansturen en permanente toegang
Met wAppLoxx kunnen ook maximaal twee elektronische apparaten zoals deuropener of lampen via een relaisschakeling vanaf overal via internet of de app met hot-keys worden aangestuurd. Deuren, waardoor door veel in en uit wordt gelopen, kunnen met de functie permanente toegang binnen een ingestelde tijd ook zonder transponder worden geopend.

Advitel partners

Heeft u een vraag?

Bel direct naar: 0346 259000.