Risco

LightSYS™2
LightSYS ™ 2 is een professionele hybride beveiligingssysteem voor de residentiële en commerciële sector welke flexibel, betrouwbaar en eenvoudig te installeren is. LightSYS ™ 2 ondersteunt de revolutionaire live video verificatie oplossing van RISCO Group, VUpoint P2P, een cloud-based platform dat IP-camera’s gebruikt om real-time videostreaming te bieden in reactie op alarm triggers of op aanvraag, en Risco Smart Home –biedt uitgebreide gebruikersgebonden oplossingen voor woningen en bedrijven, met een opwindend groeipotentieel voor installatieprofessionals!

LightSYS ™ 2 ondersteunt 3G met multi-socket IP-communicatie en back-up in de cloudconnectiviteit. Het systeem biedt volledige flexibiliteit en omvat een reeks aan communicatie-opties waaronder IP, GSM/GPRS, PSTN en Long Range radio- welke allemaal in de hoofdbehuizing geinstalleerd zijn. LightSYS ™ 2 biedt ook een breed scala aan accessoires, waaronder bedrade, 2-weg draadloze, en Risco bus detectoren.

Professionele detectoren voor al uw applicaties
RISCO Group presenteert een breed gamma van professionele Graad 3 en Graad 2 binnen de detectoren welke de industriële standaarden overschrijdt. Onze Graad 3 gamma, dat werd ontworpen voor commerciële en industriële markten, maakt gebruik van RISCO Group’s unieke detectietechnologieën en biedt een verbeterde betrouwbaarheid en vals alarm immuniteit zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Daarbij is het voorzien van een superieure kwaliteit dat in lijn ligt met het merk RISCO.

Terxon bekabeld

Nu kan u uw huis, kantoor en familie beschermen met een uitvoerig veiligheidssysteem welke u zo veel meer aanbiedt. Voel in controle zelfs wanneer u weg bent met een eenvoudig te gebruiken smartphone app waarmee u het systeem op afstand kan bedienen en meldingen kan ontvangen over de status ervan.

Als er een alarmgebeurtenis is, ontvangt u of uw beveiligingsprovider videofragmenten of stilstaande beelden van uw huis, zodat u kan bepalen of er een reële dreiging is en of u verdere actie moet ondernemen. U kan ook op elk moment live video aanvragen met één druk op de knop als u zich zorgen maakt en om ervoor te zorgen dat uw huis en familie veilig zijn.

Een breed aanbod van draadloze accessoires
RISCO’s brede aanbod van strakke draadloze accessoires kenmerkt zich door snelle en eenvoudige installatie. Ons volledige gamma aan beveiligings-, veiligheids- en perimeter protectie zijn gebaseerd op unieke technologieën die een ultieme betrouwbaarheid voor zowel binnen als buiten gebruik garandeert.

VUpoint

VUpoint is RISCO Group’s revolutionaire live video verificatie oplossing. Naadloos integreren van IP camera’s op onze beveiligingssystemen en gekoppeld aan de RISCO Cloud, geeft VUpoint u een weergaloos gevoel van veiligheid via Live video monitoring voor zowel meldkamers als eind gebruikers.

Met VUpoint, zijn gebruikers in staat om “binnen te kijken” in hun eigen woning op aanvraag om Live opnames tot 30sec te bekijken via RISCO Group’s intuitieve iRISCO smartphone applicatie. Als toevoeging, kunnen er ook video clips bekeken worden die getriggerd werden door verschillende gebeurtenissen (detector alarm event, paniek alarm, of uitschakelen van het systeem via code), welke een ongeëvenaarde gemoedsrust biedt voor eind-gebruikers, en meldkamers toelaat om alarmafhandelingen te vereenvoudigen en zodoende op nodeloze bezoeken te besparen.

VUpoint neemt RISCO Group’s inbraak systemen naar het volgende niveau, en biedt de volgende voordelen aan voor zowel installeurs en eind-gebruikers:

  • Ongelimiteerde mogelijkheden om live video gebeurtenissen te bekijken
  • Ongelimiteerde monitoring capaciteiten; eender waar, eender wanneer
  • Ongelimiteerde types van triggers; detector alarm event, panic, uitschakelen van het systeem via code
  • Ongelimiteerde aantallen van IP camera’s; wat het beveiligings- en verkoopspotentieel verhoogt
  • Ongelimiteerde potentieel voor installeurs; eenvoudige plug en play installatie

VUpoint is compatibel met Agility™ 3, LightSYS™ 2 en ProSYS Plus™.

WiComm-Smart Interactive Wireless Security

Met het WiComm beveiligingssysteem van RISCO Group kan u nu op de installatiekost besparen en uw klantenbestand uitbreiden door direct klanten een onweerstaanbare combinatie van professionele high-end beveiligingsoplossingen met intuïtieve zelfinstallatie en een gebruiksviriendelijke installatiewizard te bieden. U geniet van nieuwe inkomsten terwijl uw klanten genieten van de beste prijsvoorstel tegen lagere eigendomskosten.

WiComm – Installers’ choice for self-Install Security Systems
Uw familie en huis zijn volledig beschermd met het WiComm draadloze systeem dat een geïntegreerde camera voor visuele controle omvat. Het systeem ondersteunt alle state-of-the-art draadloze detectoren, zodat zelfs de moeilijk te bereiken ruimtes van uw huis beveiligd kunnen worden met een minimum aan installatietijd. Dankzij onze smartphone applicatie beheert u, gedurende de dag, uw beveiligingssysteem vanop afstand en ontvangt u meldingen van elke statuswijziging. Bescherm uw huis en familie 24/7.

So much more than a Security System
Manage your life the smart way with WIComm. With an affordable connected home solution that combines a Smart Home, professional security and video monitoring with easy-to-use technology for total convenience and peace of mind. Get the full package of cost-saving energy efficiency with smart temperature control, smart access of door locks and garage doors, and control of lighting, shutters, and appliances – all managed from a single, intuitive smartphone app!

Control your system remotely with the iRISCO App
Geniet van een volledige controle over uw beveiliging, veiligheid en Smart Home systeem rechtstreek vanaf één intuïtieve applicatie, vanaf eender welke locatie gedurende de dag. De iRISCO smartphone applicatie voorziet u van een geschikte ‘on the go’ controle zodat u uw leven optimaal kan beheren.

Advitel partners

Heeft u een vraag?

Bel direct naar: 0346 259000.