Risco LightSYS 2

Risco LightSYS 2

LightSYS ™ 2 is een professionele hybride beveiligingssysteem voor de residentiële en commerciële sector welke flexibel, betrouwbaar en eenvoudig te installeren is. LightSYS ™ 2 ondersteunt de revolutionaire live video verificatie oplossing van RISCO Group, VUpoint P2P, een cloud-based platform dat IP-camera’s gebruikt om real-time videostreaming te bieden in reactie op alarm triggers of op aanvraag, en Risco Smart Home –biedt uitgebreide gebruikersgebonden oplossingen voor woningen en bedrijven, met een opwindend groeipotentieel voor installatieprofessionals!

LightSYS ™ 2 ondersteunt 3G met multi-socket IP-communicatie en back-up in de cloudconnectiviteit. Het systeem biedt volledige flexibiliteit en omvat een reeks aan communicatie-opties waaronder IP, GSM/GPRS, PSTN en Long Range radio- welke allemaal in de hoofdbehuizing geinstalleerd zijn. LightSYS ™ 2 biedt ook een breed scala aan accessoires, waaronder bedrade, 2-weg draadloze, en Risco bus detectoren.

Professionele detectoren voor al uw applicaties
RISCO Group presenteert een breed gamma van professionele Graad 3 en Graad 2 binnen de detectoren welke de industriële standaarden overschrijdt. Onze Graad 3 gamma, dat werd ontworpen voor commerciële en industriële markten, maakt gebruik van RISCO Group’s unieke detectietechnologieën en biedt een verbeterde betrouwbaarheid en vals alarm immuniteit zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Daarbij is het voorzien van een superieure kwaliteit dat in lijn ligt met het merk RISCO.

VUPoint Movie P2P ENG VUpoint met P2P
RISCO Group’s live video verificatie oplossing, die snel en naadloos geavanceerde P2P IP-camera’s integreert in al haar professionele beveiligingssystemen en Smart Home.

Voor het verstrekken van video-verificatie en live streaming video op vraag van residentiële/commerciële gebruikers en meldkamers voor een ongeëvenaarde efficiëntie en veiligheid, alsook voor een on-the-go controle

Nu kan u uw huis, kantoor en familie beschermen met een uitvoerig veiligheidssysteem welke u zo veel meer aanbiedt. Voel in controle zelfs wanneer u weg bent met een eenvoudig te gebruiken smartphone app waarmee u het systeem op afstand kan bedienen en meldingen kan ontvangen over de status ervan.

Als er een alarmgebeurtenis is, ontvangt u of uw beveiligingsprovider videofragmenten of stilstaande beelden van uw huis, zodat u kan bepalen of er een reële dreiging is en of u verdere actie moet ondernemen. U kan ook op elk moment live video aanvragen met één druk op de knop als u zich zorgen maakt en om ervoor te zorgen dat uw huis en familie veilig zijn.

Terxon bekabeld

Een breed aanbod van draadloze accessoires
RISCO’s brede aanbod van strakke draadloze accessoires kenmerkt zich door snelle en eenvoudige installatie. Ons volledige gamma aan beveiligings-, veiligheids- en perimeter protectie zijn gebaseerd op unieke technologieën die een ultieme betrouwbaarheid voor zowel binnen als buiten gebruik garandeert.

Advitel partners

Heeft u een vraag?

Bel direct naar: 0346 259000.