Referentie

Referenties van klanten

CVC Capital Partners Nederland

Toen wij op zoek waren naar een nieuwe telefooncentrale met nieuwe bekabeling, bracht Advitel verreweg de beste offerte uit. De heer Van Leusden heeft de centrale en bekabeling tot onze volle tevredenheid geïnstalleerd. Dit heeft hij buiten kantooruren gedaan, zodat ons bedrijf geen hinder hiervan heeft ondervonden.

Advitel is een verademing in vergelijking tot de grotere maatschappijen, omdat de service excellent is: geen 9-5 mentaliteit, niet allerlei verschillende afdelingen maar 1 contactpunt, bij storing of andere problemen/vragen direct persoonlijke of telefonische hulp, vervanging van eventuele toestellen/onderdelen binnen 24 uur in plaats van binnen 5 werkdagen, etc.

De heer Van Leusden denkt mee, zorgt dat u up-to-date blijft, adviseert en helpt waar het kan. Zo heeft hij onlangs onze mobiele telefooncontracten omgezet, zodat wij honderden euro’s per jaar besparen!

Annette de Wit
CVC Capital Partners Nederland
www.cvc.com

Brandweer Woerden,

Nieuwe kazerne Boerendijk.
Alle telecommunicatie werkzaamheden,Telefooncentrale, DSL, directe lijnen aanvraag en verhuizing verzorgd.

Dikkerboom Betonboringen

Voor alle vestigingen in het hele land verzorgen we de aanvraag en levering van de telefoon- en data lijnen. Alle filialen zijn gekoppeld in zowel data als spraak. Gesprekken onderling via het vaste net en mobiel zijn gratis. Voip implantatie en een overstap naar het beste mobiele netwerk zijn gemaakt. Een al meer dan 20 jarige samenwerking en advisering.

Qua beveiliging heeft Advitel een groot aantal diensen overgenomen. De camera beveiliging en alarminstallatiesworden door Advitel verzorgd.

Siebel Juweliers

Advitel heeft voor alle winkels van Siebeljuweliers de camara beveiliging verzorgd. In ruim 20 winkels heeft Advitel de gehele camera installatie vernieuwd. Siebel juweliers breid het aantal vestigingen nog erg uit. Ook dit jaar zijn er al weer 2 geheel nieuwe vestigingen geopend en in mei komt er een nieuwe vestiging in Rosendaal

Advitel partners

Heeft u een vraag?

Bel direct naar: 0346 259000.