Netwerk camera's

Standaard netwerkcamera’s
Van de professional, voor de professional. Meer zien door compromisloos hoge beeldkwaliteit in combinatie met een ongekend omvangrijke functionaliteit. Gedetailleerde weergave met een resolutie van maximaal 8,0 Megapixel, ingebouwde SD kaartlezer en Quadstream technologie.

Draai/kantel netwerkcamera’s
Flexibiliteit op alle punten. De draai-/kantel functie bepaalt de norm. De camera kan via Internet ook onderweg worden bestuurd: nauwkeurige bewaking, de klok rond en altijd bij de hand.

Domecamera’s
Het optreden van incidenten en vandalisme neemt nog altijd toe in zowel de privésfeer, het bedrijfsleven als openbare ruimtes. Het herstellen van de schade daarvan kost jaarlijks handenvol geld. Daarom zijn vandaag de dag veel bedrijven uitgerust met videobewakingsapparatuur, het heeft een preventieve werking en het geeft de mogelijkheid om bij het optreden van incidenten in te kunnen grijpen of de dader te kunnen identificeren. Bestemd voor een effectief gebruik: de ultravlakke netwerk-domecamera’s.

Compacte netwerkcamera’s
Van de voordelige IP instapcamera tot en met de dag/nacht bewakingsspecialist met een resolutie van 8,0 Megapixel. Het nieuwe assortiment aan compacte IP netwerkcamera’s laat geen enkele wens onvervuld.

Netwerkcamera voor buiten
Deze netwerkcamera is een VGA netwerkcamera die speciaal voor de efficiënte huisdeur videobewaking ontwikkeld werd. Dankzij de beschermingsklasse IP54 is hij zonder bijkomende beschermende behuizing ook in onoverdekte buitenruimtes inzetbaar.

Kwaliteit van de camera’s
Deze beelden zijn gemaakt met onze nieuwste autotracking camera’s. Dit is een dome camera die in 360 graden kan bewegen en tot 30 keer zoom. De autotracking functie zorgt ervoor dat bewegende objecten (personen of voertuigen) gevolgd en op in gezoomed worden.

Advitel partners

Heeft u een vraag?

Bel direct naar: 0346 259000.