Digital recorder

Netwerk videorecorder
In het netwerk thuis! Gebruik voor de opname van puur IP-gebaseerde videosystemen de nieuwe, intelligente netwerk videorecorder of videogeheugen.

All-in-One digitale recorder
De All-in-One digitale recorders van Advitel zorgen voor een “all inclusive” videobewaking. Camera’s, de recorder en een harde schijf zijn voldoende om een professioneel videobewakingssysteem op te bouwen.

Live-weergave en opname in HD
Met de 10-kanaals hybride recorder zijn opnames en beheer van maximaal 10 camera’s mogelijk. Dankzij de hybridefunctie kunnen tot acht moderne Analoge HD-camera’s (HD-TVI Standard) of gunstige analoge camera’s (ook bestaande camera’s) en twee IP-camera’s in combinatiemodus worden ingezet. De recorder is bovendien geschikt voor Full HD en kan bij een resolutie van 1080p videogegevens met 25 beelden per seconde opnemen en afspelen. Daarmee is deze recorder perfect voor het upgraden van bestaande analoge systemen met HD- of Full HD-resolutie.

Live-weergave en opname in HD
Met de 5-kanaals hybride recorder zijn opnames en beheer van maximaal 5 camera’s mogelijk. Dankzij de hybridefunctie kunnen tot vier moderne Analoge HD-camera’s (HD-TVI Standard) of gunstige analoge camera’s (ook bestaande camera’s) en een IP-camera in combinatiemodus worden ingezet. De recorder is bovendien geschikt voor Full HD en kan bij een resolutie van 1080p videogegevens met 25 beelden per seconde opnemen en afspelen. Daarmee is deze recorder perfect voor het upgraden van bestaande analoge systemen met HD- of Full HD-resolution.

Videobewakingsrecorder
De nieuwe generatie analoge camerasystemen is de juiste keuze voor elke toepassing. Overtuig uzelf van de intelligentie van innovatieve videotechniek, modern design en de betrouwbare ABUS kwaliteit – Veiligheid en een prettig gevoel in elke situatie.

Eenvoudige ingebruikname
De camera’s worden eenvoudig met een standaard-coaxkabel op de BMC-aansluiting van de recorder aangesloten. Zonder gecompliceerd installeren of programmeren kan de recorder meteen in gebruik worden genomen. Benodigde accessoire: 2,5″ SATA harde schijf. Daarnaast kan twee ABUS IP-cameras via de router worden ge├»ntegreerd (Raadpleeg de compatibele cameramodellen in de specificaties).

Live-beelden afspelen en opnemen in HD
De 8-kanaals Analoog HD digitale recorder ondersteunt de opname en het beheer van max. 8 analoge HD-camera’s. Dankzij de hybride functie kunnen moderne analoge HD-camera’s (HD-TVI-standaard) en beproefde analoge camera’s in gecombineerde toepassingen worden ingezet. De recorder is bovendien geschikt voor Full HD en kan bij een resolutie van 1080p videogegevens met 12 beelden per seconde opnemen en afspelen. Daarmee is deze recorder perfect voor het upgraden van bestaande analoge systemen op HD- of Full HD-resolutie.

Live-beelden afspelen en opnemen in HD
De 4-kanaals Analoog HD digitale recorder ondersteunt de opname en het beheer van max. 4 analoge HD-camera’s. Dankzij de hybride functie kunnen moderne analoge HD-camera’s (HD-TVI-standaard) en beproefde analoge camera’s in gecombineerde toepassingen worden ingezet. De recorder is bovendien geschikt voor Full HD en kan bij een resolutie van 1080p videogegevens met 12 beelden per seconde opnemen en afspelen. Daarmee is deze recorder perfect voor het upgraden van bestaande analoge systemen op HD- of Full HD-resolutie.

Advitel partners

Heeft u een vraag?

Bel direct naar: 0346 259000.