Secvest draadloos - Advitel website

Uw Beveiligingspecialist
Ga naar de inhoud
De beproefde rondom beveiliging – nu nog beter
Het draadloze alarmsysteem Secvest is de consequente doorontwikkeling van de reeds jaren op de beveiligingsmarkt succesvolle Secvest 2WAY. Naast de klassieke alarmfuncties voor bescherming tegen inbraak, brand, water, en bij noodgevallen integreert de Secvest nu ook de live-videoverificatie, een mobiele bedieningsmogelijkheid via webbrowser en app, en de nog steeds unieke mechatronische inbraakbeveiliging, die tot nog toe alleen door ABUS wordt aangeboden.

Grote keuze melders en mobiele bedieningsmogelijkheden
Het draadloze alarmsysteem Secvest biedt met tot 48 draadloos communicerende melders en met tot vier draadgebonden melders voor maximaal 50 gebruikers optimale veiligheid. Verschillende bedieningsmogelijkheden zoals code-invoer, proximity chipsleutel of afstandsbediening voor gevarieerde toepassingsvoorkeuren. Een nieuw highlight is de bediening van de centrale via een app. Zo kan het systeem ook met de mobiele telefoon worden bediend.

Programmering en parametrering
De Secvest heeft een geïntegreerde webserver waarmee alle instellingen snel en eenvoudig kunnen worden aangepast.

Communicatie nu ook op IP-basis
In de Secvest zijn bovendien een PSTN-kiezer en een netwerkaansluiting geïntegreerd. Met behulp van de netwerkaansluiting kan informatie ook op IP-basis worden verstuurd via bijvoorbeeld VoIP-telefonie, e-mails en digitale meldkamerprotocollen. Door de geïntegreerde analoge PSTN-kiezer en een optionele gsm-module kunnen ook de klassieke communicatiemiddelen worden gebruikt.

Naadloze live-videobewaking en -verificatie per app
De actuele videobeelden van maximaal drie IP-binnencamera's kunnen op ieder moment worden opgeroepen. Met de Secvest-app voor Android of iOS kunnen alle functies worden bediend zoals het in- en uitschakelen van het alarmsysteem of het opvragen van statusberichten.

Actieve bescherming tegen inbraak
Aan vensters en deuren aangebrachte melders fungeren als mechanische en elektronische beveiliging in één, en bieden zo de beroemde dubbele inbraakbeveiliging, het onderscheidende kenmerk van de mechatronische melders van ABUS: de in elkaar vastklikkende stalen grendels bieden een weerstand tot één ton die een inbreker moet zien te overwinnen. Daarnaast zorgt de bijzonder gevoelige detectie ervoor dat reeds de eerste poging om een raam of deur open te breken wordt herkend en dat aan de centrale meldt – nog voordat de inbreker is binnengedrongen.
  • Beproefde algehele veiligheid in nieuw, elegant design
  • Moderne touch-interface met capacitieve toetsen
  • Geïntegreerde helderheidssensor voor dynamische aanpassing van de achtergrondverlichting
  • Comfortabele bediening met app (Android/iOS), geïntegreerde webbrowser op centrale en met vele, vrij te kiezen bedieningsopties zoals afstandsbediening, chipsleutel of invoeren van een code
  • Integratie van elektronische toegangscontrolesystemen
  • Videoverificatie via app met max. 6 ABUS IP-camera’s
  • Actieve inbraakbeveiliging dankzij combinatie met mechatronische, draadloze venster- en deurbeveiligingen
  • Max. 48 afzonderlijk identificeerbare draadloze melders, 4 draadgebonden melders, 8 bedieningspanelen, 50 afstandsbedieningen
  • Doorschakelen naar meldkamers via meldkamerprotocollen mogelijk, geïntegreerde kiezer
  • In voorbereiding: Gecertificeerd volgens VdS Home en EN 50131-1 graad 2
- Secvest
- Draadloze PIR bewegingsmelder
- Draadloos magneetcontact
- Draadloze afstandsbediening met status weergave
- Één Proximity-Chipsleutel

meer informatie over de Secvest vind u hier.

Voor meer informatie en eventuele interesse in dit product, neem contact met ons op.
Dillenburgstraat 7
3621 EE Breukelen
Telefoon 24/7
0346 259000
Algemeen :info@advitel.nl
technisch: td@advitel.nl
Advitel uw beveiligingsspecialist
Terug naar de inhoud